Nyheder for Hagested-Gislinge jagtforening.

Følg med i vores aktiviteter under vores kalender og find nyheder herunder:

Bukkepral 16 Maj

Vi prøver igen i år at mødes i klubhuset - torsdag 16 maj kl 0830 til 1000.
Vi ser på de nyskudte bukke og hører på lidt jagtoplevelser.
Foreningen vil være vært med en kop kaffe og en ostemad.
Kommer du? - så send  en sms på 50908800  til  Keld Rasmussen

Hanebjerg Elgskydning 1. Juni 2024

Riffeludvalget afholder elgskydning på Hanebjerg 09:00-13:00.
Indcheckning fra kl 08:40

Førstehjælp 17. august 2024

Lørdag den 17/8 2024 afholder Danmarks Jægerforbundet  gratis  Første Hjælps Kursus fra kl 9-16 med indlagt pause
Der skal være mindst 10 tilmeldte for at kurset bliver afholdt og foreløbig er der tilmeldt 2. Først til mølle”

Alle kan tilmelde sig til kurset. Tilmelding til Mogens  Lyhne, mklyhne@dadlnet.dk.
Kursus bliver afholdt i Hagested Gislinge Jagtforenings klubhus på Tuse Enghave 5, 4300 Holbæk
Kurset vil omfatte undervisning i hjerte-lungeredning, brug af hjertestarter og meget andet. Bl.a. vil der blive en case hvor man efterligner et uheld, som er sket udenfor lov og ret, uden mobildækning. Hvordan hjælper men bedst her??

Begrænset med pladser så kig i kalenderen og tilmeld dig snarest

Vh Mogens

Skydebanen/Flugtskydningsudvalget

Sommerskydning er startet onsdag den 3 april, herefter skydes der alle mandage og onsdage fra kl 17.00-kl 21.00 frem til 31 august 2024
Bemærk, skydebanen lukket pga pinse den 20/5 202
NB Onsdage frem til og med 19 juni  fra 18.00 til ca 19.30 er jagtbanen forbehold turneringsskytter

SKYDEINSTRUKTØR VAGTPLAN
Hagested-Gislinge Jagtforening har flere uddannede skydeinstruktører tilknyttet foreningen. For at være sikker på at en eller flere instruktører er til rådighed skal du booke tid. Dette gøres ved at kontaktel Keld Rasmussen – 5090 8800 .
 Gratis instruktion.
Bemærk at instruktionen er gratis.
Behovet for faste aftaler, sker for at sikre at instruktør er til rådighed.

/Keld Rasmussen, Flugtskydningsudvalget

Førstehjælp 17. august 2024

Begrænset med pladser så kig i kalenderen og tilmeld dig snarest

Vh Mogens

Leverandøraftale

Når du handler hos Hubertushuset i Ringsted, så husk at oplyse, at du er medlem af Hagested-Gislinge Jagtforening.

Har du fået ny e-mailadresse eller nyt mobilnr.?

Vi har konstateret, at en del medlemmer ikke har oplyst en e-mailadresse. Hvis du ønsker at modtage e-mails fra foreningen eller fra DJ skal du selv oplyse/rette din e-mailadresse, mobilnr. og øvrige oplysninger ved at gå ind på Jægerforbundets hjemmeside, logge ind på Medlemsnet og opdatere dine oplysninger under din profil på Medlemsnet – se mere her