Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

25. maj 2022
Det er tid til et kredsmesterskab for bueskytterne i kreds 6-7. I år afholder vi arrangementet på Gunderslevholm. Samtidig afholder kreds 8 Det Gyldne Slip.
11. jun. 2024
Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde årets femte nummer af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.
10. jun. 2024
Der er kontrol over den afrikanske svinepest, som i '23 blev konstateret i Sverige, og de fleste restriktioner er ophævet. Et godt eksempel på rettidig omhu, mener DJ.
10. jun. 2024
Sæsonen for udsætning af fjervildt er startet, og dermed er det vigtigt at huske de forpligtigelser, som følger med. Her får du en række af de mest vigtige spørgsmål og svar.
8. jun. 2024
11. juni afholder VFR sit andet møde i 2024. Blandt emnerne på dagsordenen er status på jagttidsrevision og hjortevildtforvaltning, orientering fra MST's bæverudvalg, mv.
7. jun. 2024
I løbet af de første syv dage indrapporterede 884 jægere tilsammen over 5.000 vildtobservationer via DJ's app. Det er en fantastisk start, og der er plads til flere!