Her vil vi opliste de aktiviteter, vi afholder for foreningens nyjægere i løbet af året:

Se kontaktinformationer under Bestyrelsen

Nyjægerjagter 2021:

Vil du på bukke-/riffeljagt?

Igen i år har Nyjægerudvalget fået mulighed for at arrangere riffeljagt på foreningens dejlige arealer.

Derfor tilbyder vi vores nyjægere (jægere som har taget jagttegn indenfor de sidste 3 år. dvs. fra 2018 til nu) at få mulighed for at skyde en buk/et rådyr sammen med en instruktør. Vi har mulighed for at skyde 1 buk i foråret og 1 rå/lam i efteråret.

Vi vil foretage en lodtrækning om en pürsch blandt de tilmeldte, og derefter kontakter vi jer. Vi vil prioritere nyjægere uden andre muligheder for riffeljagt, du må gerne melde dig alligevel, men skriv det lige til os.

Nyjægere, som allerede har været på riffeljagt på foreningens arealer, er velkomne til at melde sig, men kommer ikke først i køen. 😊

Hvis der på den udtrukne jagtdag ikke skydes dyr, eller man er forhindret i at møde op, vil den næste blandt de tilmeldte få muligheden og ens lod ryger tilbage i puljen. Når bukken er skudt, fortsætter vi med den næste i rækken, som vil komme ud primo oktober.

Her er en fantastisk mulighed for at få hjælp og guidning på din måske første riffeljagt.

De tilmeldte vil blive inviteret til informationsmøde onsdag d. 28. april 2021 kl. 20.00 i klubhuset, hvor I vil blive informeret om forløbet af jagterne, samt hvad I skal medbringe.

Vi håber at se jer til nogle hyggelige og lærerige timer i foreningen.