Opdatering fra Flugtskydningsudvalget

Fra og med i dag (d. 8/6-2020) har myndighederne hævet antallet af tilladte forsamlede til max. 50 samtidige personer! Det betyder, at du ikke længer skal bestille tid til skydning på jagt- eller sportingbanen.

Du kan anvende dit eget skydekort og du/I trykker selv duer ud. Der vil være sprit og handsker ved alle standpladser, som skal benyttes. Køb i kantinen foregår igen med kontanter, kort og Mobilepay og vi har fuldt åbent for salg af mad, drikkevarer, patroner og duer.

Vi kan ligeledes tilbyde instruktion, som du kan få om mandagen i tidsrummet kl. 18 - 21 eller efter aftale. Vi anbefaler at du booker en tid via SMS på mobilnr. 51 35 71 76 så vi bedre kan udnytte vores ressourcer. Tiden er gældenden når den er bekræftet.

HUSK stadig at holde behørig afstand samt at benytte sprit og/eller engangshandsker (findes i alle skydehusene).

Vel mødt!

Flugtskydningsudvalget

Turneringsskydning af 1977

Turneringsskydningen for sæsonen 2020 er aflyst.
Du kan læse mere på Turneringsskydningens egen hjemmeside: http://www.turneringsskydning.dk

NYT fra Hundeudvalget

Drop-in-apportering for øvede unghunde og ældre hunde

(IKKE grund- eller hvalpetræning) starter tirsdag d. 9. juni kl. 19 - 20.

Hvor: På foreningens arealer Tuse Enghave 5, 4300 Holbæk.
Hvornår: Der trænes d. 9/6, 16/6 og 30/6.
Pris: 70 kr. pr. gang (Mobilpay).
Medbring egen dummy og handsker. Der henvises til, at alle holder god afstand og anvender sprit/grundig håndvask før og efter træning.

Rabataftale med Pro Outdoor

Husk at alle medlemmer af Hagested-Gislinge Jagtforening - mod forevisning af medlemskort - får 10% på alle varer med undtagelse af våben, ammunition og Canada Goose-produkter. Dette gælder dog ikke på i forvejen nedsatte varer.

---000---

Har du fået ny e-mailadresse eller nyt mobilnr.?

Du kan selv rette din e-mailadresse, mobilnr. og øvrige oplysninger ved at gå ind på Jægerforbundets hjemmeside, logge ind på Medlemsnet og opdatere dine oplysninger under din profil på Medlemsnet – se mere her

---000---

Referater fra seneste bestyrelsesmøder og generalforsamlinger finder du her

Scroll lidt ned og du finder referatet fra seneste bestyrelsesmøde samt referat af generalforsamlingen d. 26. november tillige med beretning og godkendt regnskab.

Vi har internetadgang i klubhuset - Dankort-terminal og Mobilpaynr.: 13307

---000---

Hvis du ikke kan se hjemmesiden via din smartphone eller tablet så prøv at foretage en søgning eller tilgå siden via din pc.

Siden er opdateret: 08-06-2020