Jagttegnsundervisning 2022

Kunne du tænke dig at tage et jagttegn? Og lære en masse om den natur, der er lige rundt om os? Så har du nu muligheden for at følge jagttegnsundervisningen hos vores garvede jagttegnsundervisere Flemming og Torben!
Undervisningen starter tirsdag d. 4. januar 2022. Du kan læse om undervisningsdatoer, pensum, pris og hvordan du tilmelder dig, ved at trykke her

Skydebanen/Flugtskydningsudvalget

Fra og med d. 1. september har vi åbent en dag om ugen, nemlig lørdag fra kl. 11 - 15.

Instruktion tilbydes i tidsrummet mellem kl. 13 og 15 - spørg i kantinen efter "Dagens instruktør".

Dette gælder indtil videre: Corona-restriktioner som brug håndsprit og god afstand skal fortsat respekteres.

Flugtskydningsudvalget og Bestyrelsen

---000---

Invitation til arrangementet "Jagt og husdyr"

Jægeraften i samarbejde med Dagli'Brugsen og Dan Trade d. 25. november. Læs mere her

Ekstraordinær generalforsamling

Den ekstraordinære generalforsamling, der blev afholdt d. 26. august, blev afviklet i god ro og orden. Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer blev gennemgået, tilrettet et par steder og herefter enstemmigt vedtaget. Danmarks Jægerforbund har d. 28. oktober 2021 godkendt og underskrevet vores tilrettede vedtægter. Du kan læse den endelige version her

Ordinær generalforsamling

Den i medlemsbladet "Jæger" indvarslede ordinære generalforsamling - planlagt til afholdelse d. 25. november 2021 - aflyses/udsættes på baggrund af ændringen og godkendelsen af vedtægterne på den ekstraordinære generalforsamling i august måned 2021.

Der indkaldes derfor, jfr. ovenstående og som en konsekvens af de tilrettede vedtægter, til ordinær generalforsamling med afholdelse onsdag d. 16. marts 2022. Dagsorden iflg. vedtægterne.
Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde og indsendes senest den 16. februar 2022 på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Søs-Vibeke Granzow

Leverandøraftale

Vi overgik pr. 1. marts 2021 til at handle med Hubertushuset i Ringsted - så når du handler hos Hubertushuset, så husk at oplyse, at du er medlem af Hagested-Gislinge Jagtforening.

---000---

Har du fået ny e-mailadresse eller nyt mobilnr.?

Vi har konstateret, at en del medlemmer ikke har oplyst en e-mailadresse. Hvis du ønsker at modtage e-mails fra foreningen eller fra DJ skal du selv oplyse/rette din e-mailadresse, mobilnr. og øvrige oplysninger ved at gå ind på Jægerforbundets hjemmeside, logge ind på Medlemsnet og opdatere dine oplysninger under din profil på Medlemsnet – se mere her

---000---

Referater fra seneste bestyrelsesmøder og generalforsamlinger finder du her

Scroll lidt ned og du finder referatet fra seneste bestyrelsesmøde samt referat af generalforsamlingen d. 26. november 2019 tillige med beretning og godkendt regnskab.

Vi har internetadgang i klubhuset - Dankort-terminal og MobilePay-nr.: 13307

---000---

Hvis du ikke kan se hjemmesiden via din smartphone eller tablet så prøv at foretage en søgning eller tilgå siden via din pc.

Siden er opdateret: 22-11-2021