HUSK:

Årsmøde i Jægerrådet i aften mandag d. 22. januar kl. 19:00. Dagsorden finder du her

---000---

Riffelkursus for nye riffelskytter:

Riffeludvalget i Hagested Gislinge Jagtforening afholder to riffelkurser - hhv. d. 24. februar og d. 10. marts 2018.

Skydningen foregår på Tuse Bjerg Skydebanevej 2, 4300 Holbæk
Kurserne henvender sig til dig, som endnu ikke har købt en riffel eller som lige har købt en. Mere information og tilmelding finder du her

---000---

Trofæaften onsdag d. 14. marts kl 19.00:

Hvert år kårer vi årets trofæ, som kan være alt lige fra diverse opsatser, gevirer, skind eller andet fra et dyr nedlagt i Danmark i fri natur. Andre trofæer, som kommer fra udlandet, er meget velkomne, men deltager ikke konkurrencer om at blive årets trofæ.
Et trofæ behøver ikke være en guldmedaljebuk. Nej - et trofæ, som jægeren er glad for, er et trofæ, der vækker gode minder om en god jagtoplevelse. Vi plejer at have en fin aften med gode historier om, hvorfor jægeren har medbragt netop dette trofæ. Vinderen af årets trofæ får sit navn på trofæpokalen.
Du er også meget velkommen, selvom du ikke har skudt noget.

Kl. 20.00 kommer Thomas Lindy Nissen og holder et foredrag med titlen ”HuntVenture – 2 jægere, en riffel, et kamera.” I dette foredrag tager vi med Thomas Lindy Nissen på jagt med kamera og riffel.
Thomas Lindy Nissen har gennem de seneste år ernæret sig som international jagtskribent. Han er fast skribent på DJ’s medlemsblad Jæger, og leverer også jævnligt artikler til både Jagt, Vildt & Våben samt Trofæ. Thomas er forfatter / medforfatter til 6 bøger, der alle handler om jagt og eventyr i udlandet. Bl.a. har han udgivet bogserien "Jagtrejsefeber", hvor læserne igennem 3 bind kan komme med på jagt i mere end 30 forskellige lande, og der er mulighed for at købe nogen af bøgerne til en favorabel pris denne aften.

Da der er begrænset med pladser (max 45 personer) i klubhuset, tilrådes det at komme i god tid.

Mogens Lyhne

---000---

Har du får ny e-mail adresse? Du kan selv rette din e-mailadresse ved at gå ind på Jægerforbundets hjemmeside og opdatere dine oplysninger under din profil på Medlemsnet – se mere her

---000---

Referatet samt formandens beretning fra årets generalforsamling kan du læse ved at trykke her - Scroll lidt ned og du finder relevante dokumenter fra generalforsamlingen 2017.

Referat fra seneste bestyrelsesmøde finder du her

Øvrige referater finder du her

---000---

Vi har internetadgang i klubhuset - Dankort-terminal og Mobilpay via mobilnr. 40 75 52 95.

---000---

Hvis du ikke kan se hjemmesiden via din smartphone eller tablet så prøv at foretage en søgning eller tilgå siden via din pc.

Siden er opdateret: 22-01-2018