Skydebanen

Vi har åbent på skydebanen mandag og onsdag fra kl. 17 - 21.
Instruktion vil kunne tilbydes mandag i tidsrummet kl. 19 - 21 efter forudgående bekræftet aftale med Svend på mobilnr. 21344593.

Dette gælder indtil videre: Corona-restriktioner som brug håndsprit og god afstand skal fortsat respekteres. Da det fungerer fint med, at salget foregår via vinduet ved kantinen, fortsætter vi også med dette indtil videre.

Flugtskydningsudvalget og Bestyrelsen

NYT fra Hundeudvalget

Drop-in hundetræning starter op igen til august.
Træningsgange er: 10/8, 17/8, 24/8 samt 31/8.
Alle dage kl. 19 - 20.
Husk vaccine- og forsikringsdokumenter - og ikke mindst godbidder.
Pris: 70 kr. pr. gang. Betales med mobilepay på dagen.

Lørdag d. 14. august afholdes DJ's apporteringsprøve samt udvidede apporteringsprøve i foreningen. Vil du og din hund med, så sker tilmelding via Hundeweb - tryk her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte formanden for hundeudvalget Niels Linsaa på mobil 40469039 eller email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

---000---

Danmarks Jægerforbund's "Corona-vejledninger" finde du ved at trykker her.

Leverandøraftale

Vi overgik pr. 1. marts 2021 til at handle med Hubertushuset i Ringsted - så når du handler hos Hubertushuset, så husk at oplyse, at du er medlem af Hagested-Gislinge Jagtforening.

---000---

Har du fået ny e-mailadresse eller nyt mobilnr.?

Vi har konstateret, at en del medlemmer ikke har oplyst en e-mailadresse. Hvis du ønsker at modtage e-mails fra foreningen eller fra DJ skal du selv oplyse/rette din e-mailadresse, mobilnr. og øvrige oplysninger ved at gå ind på Jægerforbundets hjemmeside, logge ind på Medlemsnet og opdatere dine oplysninger under din profil på Medlemsnet – se mere her

---000---

Referater fra seneste bestyrelsesmøder og generalforsamlinger finder du her

Scroll lidt ned og du finder referatet fra seneste bestyrelsesmøde samt referat af generalforsamlingen d. 26. november 2019 tillige med beretning og godkendt regnskab.

Vi har internetadgang i klubhuset - Dankort-terminal og MobilePay-nr.: 13307

---000---

Hvis du ikke kan se hjemmesiden via din smartphone eller tablet så prøv at foretage en søgning eller tilgå siden via din pc.

Siden er opdateret: 29-07-2021