Skydebanen/Flugtskydningsudvalget

Skydebanerne er åbne mandag og onsdag eftermiddag/aften fra kl. 17 - 21.

Prisstigning
Så ramte prisstigningen på patroner også os! Vi har derfor pr. 16. maj 2022 justeret priserne på patronerne - læs mere her

Hundeudvalget

SÅ er pausen forbi og hundetræningen starter igen!
Hvornår? Vi træner 8 søndage og starter søndag d. 1. maj (alle søndage derefter undtagen d. 5. og d. 12. juni). Sidste træningsdag er d. 26. juni.
Tidspunkt? Kl. 10:00 for hvalpe og unghunde (op til 12 måneder) - kl. 11:00 for lettere trænede hunde og ældre hunde.
Tilmelding til Keld Harbo på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 20 32 90 66. Efter tilmelding får du en mail med lidt praktiske oplysninger.

- og du kan i øvrigt læse mere om aktiviteterne for resten af året ved at trykke her

Vel mødt

Hundeudvalget 🐾

Bedre sent end aldrig!

Historien havde desværre forputtet sig i rækken af e-mail - men bedre sent end aldrig. Og nu hvor bukkejagten står for døren kan du jo passende have det in mente med henblik på at kunne diske op med den bedste historie til næste års arrangement med Årets Trofæ.

Hvem løb med Årets Trofæ 2022? Det kan du læse meget mere om ved at trykker her

Ordinær generalforsamling

Den ordinær generalforsamling blev gennemført i god ro og orden. Bestyrelsen har bestået og fået mandat til at fortsætte - med nyt medlem i "klassen". Vi kan nu gå videre til næste trin som er "Strategi og udvikling for Hagested-Gislinge Jagtforening" - tak for tilliden 👍

Vil du læse beretningen for 2020 og 2021 - tryk her
Regnskab 2019/2020 - tryk her
Regnskab 2020/2021 - tryk her
Referat - tryk her

På vegne af bestyrelsen

Søs-Vibeke Granzow

Leverandøraftale

Når du handler hos Hubertushuset i Ringsted, så husk at oplyse, at du er medlem af Hagested-Gislinge Jagtforening.

---000---

Har du fået ny e-mailadresse eller nyt mobilnr.?

Vi har konstateret, at en del medlemmer ikke har oplyst en e-mailadresse. Hvis du ønsker at modtage e-mails fra foreningen eller fra DJ skal du selv oplyse/rette din e-mailadresse, mobilnr. og øvrige oplysninger ved at gå ind på Jægerforbundets hjemmeside, logge ind på Medlemsnet og opdatere dine oplysninger under din profil på Medlemsnet – se mere her

---000---

Referater fra seneste bestyrelsesmøder og generalforsamlinger finder du her

Scroll lidt ned og du finder referatet fra seneste bestyrelsesmøde. Du kan også finde referaterne fra de seneste generalforsamlinger.

Vi har internetadgang i klubhuset - Dankort-terminal og MobilePay-nr.: 13307

---000---

Hvis du ikke kan se hjemmesiden via din smartphone eller tablet så prøv at foretage en søgning eller tilgå siden via din pc.

Siden er opdateret: 17-05-2022